PO-PÁ 8:30 — 12:30 13:30 — 17:00
SO 9:00 — 11:00Tel.: 565 322 479

SENCOR SPR5520SS nerez

Pomalý hrnec je vynikající pro vaření v páře, pečení, smažení, přípravu skvělých gulášů, pro vaření polévek a mnoho dalšího.

Kategorie
Výrobce:SENCOR
Dostupnost:do 1-4 dnů, pokud je skladem u výrobce
Doporučená cena:1 999,00 Kč s DPH
EAN:8590669361120
1 652,07 Kč bez DPH
1 999,00 Kč
SPR5520SS nerez
  • SPR5520SS nerez
  • SPR5520SS nerez

Pomalý hrnec SPR 5520SS

  • Jednoduché ovládání pomocí displeje a otočného voliče
  • Objem nádoby 5,5 l – vhodný pro celou rodinu
  • Nepřilnavý hliníkový vnitřní hrnec pro multifunkční použití
  • Elegantní nerezový design vhodný pro každou kuchyni
  • Poklice vyrobená z tvrzeného skla zaručuje dlouhou životnost
  • 5 přednastavených funkcí vaření:
    - Velmi pomalé vaření
    - Pomalé vaření
    - Bílá rýže
    - Vaření v páře
    - Sauté
  • Funkce Keep Warm udržuje automaticky ideální teplotu vašeho pokrmu po ukončení procesu vaření
  • Vynikající pro vaření polévky, guláše, džemu, jehněčího masa, hovězího masa, zeleniny, vajec atd.
  • Pomalé vaření
    - je novým způsobem vaření, které uchovává všechny příchutě
    - nevyžaduje použití oleje
    - šetří čas a peníze
    - umožňuje provádět vaření v páře, pečení, smažení a přípravu skvělých gulášů
    - umožňuje vám připravit vynikající pokrmy dokonce i z levnějších odřezků masa
    - zabraňuje jakémukoli spálení, protože nevyžaduje vysoké teploty vaření, při jakých dochází k spálení pokrmu
    - snižuje spotřebu vody díky přípravě pokrmu v jedné nádobě
  • 7 důvodů pro vaření v pomalém hrnci
    1. Jednoduchost – jednoduše vložte všechny ingredience do hrnce a nechejte jej provést všechnu práci.
    2. Úspora vody a energie – díky speciální konstrukci hrnce z hliníkové slitiny dochází k účinnějšímu přenosu tepla než u tradičních keramických hrnců, což znamená úsporu energie
    3. Úspora času – jakmile vložíte všechny ingredience do hrnce, můžete jej nechat, aby vařil sám
    4. Výrazné chutě a žádné ztráty vitamínů – díky pomalému vaření při nízkých teplotách zachováte ve srovnání s tradičním vařením příchutě i vitamíny
    5. Šťavnaté maso – při pomalém vaření zůstává šťáva uvnitř masa
    6. Možnost vaření tuhého masa – tradiční tuhá masa jsou po pomalém vaření vynikající
    7. Příprava pokrmů bez tuku – díky nízkým teplotám nemusíte používat olej, a proto připravujete lehčí pokrmy, které jsou dokonce chutnější

Příslušenství: špachtle na rýži, odměrka

Proč jít k nám?
Nenašli jste zboží, které jinde nabízejí? Neváhejte nás kontaktovat!